Opstapplaats

Je kunt opstarten in drie plaatsen: de authentieke Hanzestad Hasselt, het in de Weerribben gelegen Zwartsluis of de tapijtstad Genemuiden. Tussen Genemuiden en Zwartsluis maak je gebruik van de veerpont.

Je kunt opstarten in drie plaatsen: de authentieke Hanzestad Hasselt, het in de Weerribben gelegen Zwartsluis of de tapijtstad Genemuiden. Tussen Genemuiden en Zwartsluis maak je gebruik van de veerpont. In alle drie de plaatsen kun je gemakkelijk en gratis parkeren en vanaf de door jou gekozen plek begint het avontuur. Ben je een tijdje onderweg en krijg je trek? Je kunt 5 smulstops kiezen uit 11 horecagelegenheden waar je wat te smullen krijgt. Het is van zoet tot hartig daarom wel een tip om van te voren je smultoerreis uit te stippelen.

Op onze website kun je zien uit welke lekkernijen je kunt kiezen. Er is voor zowel de ochtend als de middag een keuze. Het is wel belangrijk om vooraf goed de openingstijden van de horecagelegenheden te bekijken. In verband met de zondagsrust kunnen er op zondag horecagelegenheden gesloten zijn. Wij raden je dan ook aan om op zondag in Zwartsluis op te starten.

Tip
Start in Zwartsluis met twee smulstops en eindig in Zwartsluis met 2 smulstops.